İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Limitli Rezerv 1 L
YENİ HASAT

İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Limitli Rezerv 1 L

(0) Yorum - 0 Puan
Garanti Süresi
12 Ay
1.150,00 TL
Sınırlı stok

İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Natürel Sızma Zeytintyağı 1 L Limitli Rezerv



Hasat Tarihi  Ekim 
 
Sıkım Şekli
 Soğuk Sıkım
 
Asit Oranı
 0,3
Bahçe  
Çardaktepe - Ayvalık



İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt
, Limitli Rezerv, filtre edilmemiş Zeytinyağıdır. Hasadın ilk süzülen, en özel erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağıdır. Hasat zamanı Ekim ayıdır. İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt dalından taze toplanan yemyeşil ve doğal zeytinlerden elde edilir. Doğada nadir bulunan bir asidik oranıdır. Yere düşen zeytinler İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt'nin üretiminde kullanılmaz.

4 kuşaktır yani yaklaşık 100 senedir sürekli bakımını yaptığımız ağaçlarımızın zeytinleri elle toplanır. Bu erken hasat soğuk sıkım zeytinyağının üretiminde kullanılan zeytinler tek bir bahçeden gelmektedir. Tek bir bölge elde edilmiş natürel sızma zeytinyağı bölgesine has aromaca zengindir. İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt Tek Bahçe Zeytinyağıdır. İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt'nin üretiminde kullanılan tüm zeytinler 4 kuşaktır gözümüz gibi baktığımız asırlık ağaçlarımızdan elle, özenle toplanırlar. Başka bir bahçeden ürün satın almıyoruz. 

Toplanan zeytinler en geç 4 saat içerisinde Soğuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle ailemize ait üretim tesisinde sıkılır ve asit ile peroksit oranları düşük erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı elde edilir. Soğuk sıkım yöntemi ile zeytinyağı elde edilmesi, zeytinyağının içerisindeki faydalı bileşiklerin korunmasını ve zeytinyağına aktarılmasını mümkün kılar. Bu sebepten soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı daha faydalıdır. 

Üretim işleminden sonra, erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, özel iklimlendirmeli depodaki hava ve ışık temassız krom tanklara alınır. İçeriğinde E-vitamini, tokoferol değerleri daha yüksektir. Bu zeytinyağının, polifenol değeri de oldukça yüksek olup, tadında acılık ve yakıcılık yoğun şekilde hissedilir.

İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt'nin rengi ise, filtre edilmediğinden dolayı, berrak değildir ve kıvamı yoğundur. Ambalajın dibinde tortu oluşması normaldir.

İlk Mahsül 3 Dizyem Ayvalık erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 1 Lt’nin oleik asit cinsinden serbest yağ asitlik değeri; 0,3 Max. olup, içerdiği meyve aromasında, taze yeşil zeytin, yeşil çimen, enginar, yeşil domates ve yeşil yaprak hisleri ile dilde bıraktığı acılık ve genizde hissedilen yakıcılık sayesinde çok özel bir zeytinyağıdır. İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt, zeytinyağında daha yoğun zeytin tadı ve acılık /yakıcılık hissetmek isteyenler için idealdir. Kaliteli zeytinyağı asit oranı ne olmalı başlıklı blog yazımızı okuyabilir, zeytinyağının asit oranı ne olmalı konusuna göz atabilirsiniz.

İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt, Limitli Rezerv olduğu için stokları sınırlıdır. İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt'nin içerdiği yüksek besin değerinden dolayı, soğuk kullanımını tavsiye ederiz.

 

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

İlk Mahsül 3 Dizyem Ayvalık erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 1 Lt, Mutfağınızda her türlü kullanıma uygundur. Ancak içerdikleri yoğun meyve tadının daha çok keyfine varabilmeniz için özellikle soğuk tüketilmesi önerilir.

 

- Kuşkonmaz, enginar, kereviz, göleviz, pırasa, havuç gibi sebzelerin,

-Ege otları, mezelerin ve salataların,

- Kahvaltılarda zeytin, zeytin ezmesi ve peynirin,

- Deniz ürünleri ve balıkların,

- Sosların (özellikle et ve makarna sosların),

-Patlıcan közleme, fava, humus ve cacığın,

-Her türlü kırmızı etin

üzerine direkt, soğuk olarak dökülerek kullanılması önerilir.

İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Limitli Rezerv 1 L Hasadın ilk toplanan yeşil zeytininden, doğada nadir bulunan 0.3 asit oranı ile 3 Dizyem Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 L'nin stoğu limitli! IM20212
İlk Mahsul 3 Dizyem Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Limitli Rezerv 1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.