Zeytinyağlı Domatesli Pilav Tarifi
Zeytinyağlı Domatesli Pilav Tarifi
Zeytinyağlı Domatesli Pilav Tarifi için Malzemeler
- 2 bardak baldo pirinç
- 3 bardak et suyu
- 1 çay kaşığının ucunda zencefil
- 1 çay kaşığının ucunda zerdeçal
- 1 çay kaşığının ucunda karabiber
- 1,5 çay kaşığı tuz
- 1 adet kesme şeker
- 4 yemek kaşığı Ayvada Ayvalık soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı
- 1 orta boy domates
- 2 tane yeşil biber (yazdan hazırlayıp donduruyoruz)
Zeytinyağlı Domatesli Pilav Tarifinin Hazırlanışı
Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı ile Ayvalık Zeytinyağının Keyfine Varın
Ayvalık'ın bereketli topraklarından toplanan, hasadın ilk zeytinlerinin mahsulü olan %100 Doğal ve katkısız Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı, ailenin kendi üretim tesisinde hiç bekletilmeden soğuk sıkımla sıkılarak elde ediliyor. Yine kendi tesislerinde otomatik dolum makinesinden el değmeden, hijyenik ortamda ambalajlanıyor. Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağının üretiminde kullanılan zeytinler, 4 kuşaktır sadece ailenin kendisinin baktığı zeytinliklerdeki en iyi Ayvalık zeytinlerinden geliyorlar. Bölgenin ilk ISO 22000 sertifikasını alarak yine alanında öncülük eden, ISO 9001 sertifikası ile güven veren, İyi Tarım Uygulamaları sertifikası ile üretimini tescilleyen marka, Ayvalık'ın çok meşhur ve lezzetli binlerce yıllık zeytinlerinin mucizesini evlerinize getiriyor. Ekstra saf zeytinyağının mucizelerini siz de keşfedebilir; evinizde, bakımınızda, yemeklerinizde hakiki sızma Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı’nı kullanabilirsiniz.