Ayvalık Natürel Yeşil Kırma Zeytin 1000cc

(0) Yorum - 0 Puan
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
0,00 TL

Ayvada Natürel Yeşil Kırma Zeytin 1 Kg, ailemizin kendi zeytinliklerinden tek tek elle toplanan Ayvalık tipi zeytinlerinden özenle seçilmiş zeytin taneleri, tek tek kırıldıktan sonra olgunlaştırılır. Çizik zeytine göre daha hızlı olgunlaşır. Bundan dolayı da daha buruk ve ekşimsi bir tada sahiptir.

 
Net ağırlık : 1.000 g
Süzme ağırlık: 700 g
 

Ayvada Natürel Yeşil Kırma Zeytin 1 Kg, kendi bahçemizdeki ağaçlardan toplanan zeytinlerden hazırlanır. Tüketim sırasında zeytinyağı kullanılması tavsiye edilir. Her öğünde rahatlıkla tüketilir. Ayrıca ambalajın üzerine her tüketimden sonra zeytinyağı ilave edilmesi tavsiye edilir. Bu sayede ürünün kullanım süresi uzayacaktır. 
 

Ayvada Natürel Yeşil Kırma zeytin nasıl yapılır?

Elle toplanan zeytinlerden özenle seçilir. Ayvada Kırma zeytini, limon tuzu ve natürel sızma zeytinyağı ile hazırlanan zeytine, tuz ilavesi ile elde ediyoruz. Ayvada Kırma zeytinin en önemli farklarından bir tanesi doğal olarak elde edilmesidir.
 

Ayvada Yeni Hasat Kırma zeytinin yeşil çizik zeytinden farkı nedir?

Öncelikle bu ürünümüz hasattan yeni toplanan zeytinlerden elde edildiği ve daha tam olgunlaşmadığı için diğer tüm yeşil zeytinlere göre daha zeytuni ve acımtırak bir tada sahiptir. Zeytinde daha buruk tat tercih edenler için idealdir. Ayrıca zeytinin etli kısmı çekirdekten daha kolay ayrılır. 
 

Ayvada Yeşil Natürel Kırma zeytin nasıl saklanır?

Ayvada Kırma zeytini ne kadar iyi şartlarda saklarsanız o kadar tüketim süresini uzatır, ambalajı ilk açtığınız zamanki tadını muhafaza etmiş olursunuz.
 
- Yeşil zeytini sağlıklı bir şekilde muhafaza etmek için salamura suyunun içerisinde olması gerekiyor. Her zaman satın aldığınız yeşil zeytini salamura suyu içerisinde muhafaza ediniz ve de ambalajın içerisinden suyun tamamını almayınız.
 
 
- Her kullanımdan sonra ambalajın ağzını sıkıca kapatıp hava ile temasını engelleyiniz. Eğer kavanozun kapandığından emin olamıyorsanız, ağız kısmına bir poşet geçirip hava ile teması kestiğinizden bu şekilde emin olabilirsiniz. Bu muhafaza şekli daha uzun süre zeytinlerin diri kalmasını sağlayacaktır.
 
 
- Ayvada yeşil natürel kırma zeytini, karanlık yani güneş görmeyen ve serin yani ısı derecesi düşük bir bölümde saklayanız. (Özellikle yazın buzdolabında saklayanız.)
 
- Ambalajın yarısına yakın bir miktarı tükendiğinde, zeytinlerin üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin. Zeytinyağı hava ile temasın kesilmesine yardımcı olacaktır.
 
 
- Ambalajdan her zeytin çıkarışınızda, ambalajdaki zeytin ve suyu arasında 1cm kadar boşluk kaldığından emin olunuz. Bu zeytinin diri, sert kalması için gereklidir.
 
 
- Yeşil zeytini özellikle limonla çok seviyoruz. Limonun tadı da yeşil zeytine çok yakışıyor. Ancak yeşil zeytini limon ile tüketirken dikkatli olmanız gerekir. Limon, zeytinin bozulma sürecini hızlandırır. Bu sebeple yiyeceğiniz kadar yeşil zeytini bir kaba alıp onun üzerine limon dökmeniz daha uygun olacaktır.
 
 
 
 
 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

-     Kahvaltılarda,

-     Baharatlar ve zeytinyağı ile iştah açıcı olarak,

-     Meze ve salatalarda,

-     Makarna ve pizza üzerinde önerilir.

Ayvalık Natürel Yeşil Kırma Zeytin 1000cc Yeni Hasattan Ayvalık Natürel Yeşil Kırma Zeytin için Ayvalık tipi zeytinleri tek tek kırıldıktan sonra olgunlaştırılır. Elle toplanır. Tadı hafif acımtıraktır. 30010
Ayvalık Natürel Yeşil Kırma Zeytin 1000cc

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.