Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifi

24-10-2023 17:06
Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifi
Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifi, bizim imza kahvaltı menülerimizden olmakla beraber, biz tarifi evde kendimiz geliştirdik. Malzemelerimizi evde sıklıkla tükettiğimiz sebzelerden seçiyoruz. Dolayısıyla siz de kendi karışımınızı yapabilirsiniz. Dilediğiniz ürünü çıkartıp yerine başka ürün de ekleyebilirsiniz. Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifini hazırlarken her zamanki gibi mis gibi Ayvada Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağını kullanıyoruz.
 
Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifi 3 kişiliktir. Ama siz dilerseniz malzemeleri azaltıp tarifi 2 ya da 1 kişiye de uyarlayabilirsiniz. Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifini ayrıca sadece kahvaltıda değil, sevdikleriniz ile beraber yiyeceğiniz et ve tavuk yemeklerinin yanında garnitür ya da beş çayı ziyafetlerinizde misafirlerinize ikram edebilirsiniz.
 



Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifi için Malzemeler


- 3 yumurta
- 1 adet küçük havuç
- 1 adet küçük kabak
- 2 adet yeşil sivri biber 
- 1/2 kapya biber
- 30 g kaşar peyniri ya da Ayvalık Teneke Tulum
- 15 g Ayvalık Loru ya da beyaz peynir
- 2 çay kaşığı Ayvada Zeytinyağı Baharatı
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 30 ml süt
 



Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifinin Hazırlanışı

Yumurtaları süt ile beraber bir kapta çırpalım. Bu arada kabak ve havucu rendeleyin. Kapya biberi küçük küçük kesin. Ayvada Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağını bir tavaya dökün ve tavanın yüzeyini zeytinyağı ile iyice yağlayın. Ayvada Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağının üzerine kabak, havuç ve kapya biberi ilave edip zeytinyağında soteleyelim. Sebzeler yumuşadıktan sonra üzerine çırpılmış yumurtayı ekleyelim. Yumurtanın üzerine kaşar ve loru da ilave edelim. Omletimiz pişmeye yakın olduğu zaman bir spatula yardımı ile bir tarafını diğer tarafın üzerine alalım. Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet hazır.


 

Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omlet Tarifi için Servis Önerisi

Sızma Zeytinyağlı Kabaklı Havuçlu Omletin yanında sıcacık çay ikram edebilirsiniz. Yanında domates ve salatalık söğüş de çok yakışır. 



 

Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı ile Ayvalık Zeytinyağının Keyfine Varın

Ayvalık'ın bereketli topraklarından toplanan, hasadın ilk zeytinlerinin mahsulü olan %100 Doğal ve katkısız Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı, ailenin kendi üretim tesisinde hiç bekletilmeden soğuk sıkımla sıkılarak elde ediliyor. Yine kendi tesislerinde otomatik dolum makinesinden el değmeden, hijyenik ortamda ambalajlanıyor. Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağının üretiminde kullanılan zeytinler, 4 kuşaktır sadece ailenin kendisinin baktığı zeytinliklerdeki en iyi Ayvalık zeytinlerinden geliyorlar. Bölgenin ilk ISO 22000 sertifikasını alarak yine alanında öncülük eden, ISO 9001 sertifikası ile güven veren, İyi Tarım Uygulamaları sertifikası ile üretimini tescilleyen marka, Ayvalık'ın çok meşhur ve lezzetli binlerce yıllık zeytinlerinin mucizesini evlerinize getiriyor. Ekstra saf zeytinyağının mucizelerini siz de keşfedebilir; evinizde, bakımınızda, yemeklerinizde hakiki sızma Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı’nı kullanabilirsiniz.  

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.