Annemin Zeytinyağlı Domates Çorbası Tarifi

17-10-2023 18:26
Annemin Zeytinyağlı Domates Çorbası Tarifi
Annemin domates çorbasına herkes bayılır. Çünkü domates çorbasını da Ayvada Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı ile hazırlıyoruz. Gerçekten enfes oluyor. Ayrıca hazırlaması da son derece pratik. Hazırlaması yarım saat bile sürmüyor. 
 

Annemin Domates Çorbası için Malzemeler

2 çorba kaşığı un
1/2 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı biber salçası
1/2 çay kaşığı zencefil
1/2 çay kaşığı zerdeçal

 
Annemin Domates Çorbasının Hazırlanışı

Ayvada Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı ile unu biraz kavuralım. İçerisine salçaları ekleyip tekrar karıştırın. İçerisine 3 su bardağı su ilave edin. Baharatları da ekleyip yaklaşık 10 dakika kadar kaynamaya bırakın. Zeytinyağlı domates çorbası hazır. Dilerseniz domates çorbasının üzerine Ayvalık teneke tulumunu da rendeleyip üzerine serperek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
 

Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı ile Ayvalık Zeytinyağının Keyfine Varın

 

 

Ayvalık'ın bereketli topraklarından toplanan, hasadın ilk zeytinlerinin mahsulü olan %100 Doğal ve katkısız Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı, ailenin kendi üretim tesisinde hiç bekletilmeden soğuk sıkımla sıkılarak elde ediliyor. Yine kendi tesislerinde otomatik dolum makinesinden el değmeden, hijyenik ortamda ambalajlanıyor. Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağının üretiminde kullanılan zeytinler, 4 kuşaktır sadece ailenin kendisinin baktığı zeytinliklerdeki en iyi Ayvalık zeytinlerinden geliyorlar. Bölgenin ilk ISO 22000 sertifikasını alarak yine alanında öncülük eden, ISO 9001 sertifikası ile güven veren, İyi Tarım Uygulamaları sertifikası ile üretimini tescilleyen marka, Ayvalık'ın çok meşhur ve lezzetli binlerce yıllık zeytinlerinin mucizesini evlerinize getiriyor. Ekstra saf zeytinyağının mucizelerini siz de keşfedebilir; evinizde, bakımınızda, yemeklerinizde hakiki sızma Ayvada Ayvalık Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı’nı kullanabilirsiniz.


Detaylı tarif için aşağıdaki videodan annemin zeytinyağlı domates çorbasının hazırlanış videosuna bakabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.